Ohjeet ja tuki


Kirjautumisohjeet

Kirjaudu Xamk-käyttäjätunnuksella

Kirjaudu palveluun Xamkin käyttäjätunnuksella (tutkinto-opiskelijat, avoimen amk:n opiskelijat, henkilökunta). Huomioithan, että tunnuksesta käytetään ns. lyhyttä muotoa. Tarkempia ohjeita käyttäjätunnusasioissa ja mahdollisissa ongelmatilanteissa saat jättämällä palvelupyynnön Xinfo-asiakaspalvelusivustolla.


Kirjaudu Haka-käyttäjätunnuksella

Haka login


Kirjaudu palveluun Haka-luottamusverkostoon kuuluvan korkeakoulun ja tutkimuslaitoksen tunnuksilla. Valitse oma organisaatiosi kirjautumisnäkymän pudotusvalikosta ja noudata kirjautumisohjeita.Unohtunut salasana


Xamk-käyttäjätunnus

Voit vaihtaa salasanan omilla pankkitunnuksillasi sähköisessä tunnistautumispalvelussa: https://id.xamk.fi. Tarkempia ohjeita käyttäjätunnusasioissa ja mahdollisissa ongelmatilanteissa saat jättämällä palvelupyynnön Xinfo-asiakaspalvelusivustolla.


Haka-käyttäjätunnus

Noudata oman oppilaitoksesi ohjeita, miten toimia unohdettuasi salasanasi.
Jos kirjautuminen ei onnistu


Xamk-käyttäjätunnus

Kirjautumisongelmissa varmista, että käyttäjätunnuksesi on voimassa ja salasana ajantasalla Xamkin sähköisessä tunnistautumispalvelussa: https://id.xamk.fi. Huomioithan, että tarvitset pankkitunnukset kirjautuaksesi tunnistautumispalveluun. Mikäli kirjautuminen ei salasanan vaihdon jälkeen edelleenkään onnistu tai salasanan vaihtaminen tunnistautumispalvelun kautta ei onnistunut, jätä IT-tuki - palvelupyyntö Xinfo-asiakaspalvelusivustolla.

Muistathan, että käyttääksesi Xamk Learn ympäristöä, tulee selainohjelmassa olla evästeet sallittuina.


Haka-käyttäjätunnus

Ole yhteydessä oman oppilaitoksesi IT-tukeen.
Tarvitsetko apua?


Xinfo on Xamkin ​helpdesk-palvelu, joka palvelee osoitteessa https://xinfo.xamk.fi. Palveluaikamme on arkipäivisin klo 9-15 välillä.