Tenttijärjestelmään kirjautuminen

Takaisin ohjeiden sisällysluetteloon

EXAM-järjestelmään kirjaudutaan Xamk-käyttäjätunnuksella osoitteessa: https://exam.xamk.fi. Valitse ensin Haka-valikosta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (South Eastern Finland University of Applied Sciences) ja kirjaudu sisään Xamk-käyttäjätunnuksellasi. 

 

Tentin varaaminen

Sinulle osoitetut (henkilökohtaiset) tentit löydät Exam-työpöydältä tai voit etsiä tenttiä tentin tai opettajan nimellä. Tenttiajan voit varata jollekin Xamkin kampukselle tai tenttivierailuna ulkopuoliseen oppilaitokseen. Ruuhkaisimpina aikoina Xamkin opiskelija voi tehdä tenttivarauksen myös Xamkin kampuksen tenttivierailutilaan. Tentin pystyt tekemään vain ilmoittautumisen määrittelemällä tenttikoneella valitsemassasi tenttitilassa sovittuun aikaan.

Jos tentin suorittaminen vaatii vain tietyillä koneilla olevan lisävarusteen (esim kyriilinen näppäimistö, piirtonäyttö), voi tentin suorittaa vain niissä tiloissa ja/tai niillä koneilla, joilla ko. lisävaruste on käytettävissä. Examin varausjärjestelmässä tentin varaus ohjautuu automaattisesti sellaisille tenttipisteille, joissa ko. lisävaruste on käytettävissä.

Katso video-ohje kirjautumiseen ja tentin varaamiseen.