Tenttijärjestelmään kirjautuminen

Takaisin ohjeiden sisällysluetteloon

EXAM-järjestelmään kirjaudutaan Xamk-käyttäjätunnuksella osoitteessa: https://exam.xamk.fi. Valitse ensin Haka-valikosta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (South Eastern Finland University of Applied Sciences) ja kirjaudu sisään Xamk-käyttäjätunnuksellasi. 

 

Tentin varaaminen

Sinulle osoitetut (henkilökohtaiset) tentit löydät Exam-työpöydältä tai voit etsiä tenttiä tentin tai opettajan nimellä opettajan antaman ohjeen mukaan. Tenttiajan voit varata jollekin Xamkin kampukselle tai tenttivierailuna ulkopuoliseen oppilaitokseen. Ruuhkaisimpina aikoina Xamkin opiskelija voi tehdä tenttivarauksen myös Xamkin kampuksen tenttivierailutilaan. 

Mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä varmemmin saat haluamasi ajan. Varauksia voi tehdä max. 30 päivän päähän. Tentin pystyt tekemään vain tenttivarauksessa arpoutuneella tenttikoneella valitussa tenttitilassa sovittuun aikaan. 

Tenttikoneilla on ohjelmistoja rajoitetusti: Ohjelmistot ja resurssit tenttikoneilla. Jos tentin suorittaminen vaatii vain tietyillä koneilla olevan lisävarusteen (esim kyriilinen näppäimistö, piirtonäyttö), voi tentin suorittaa vain niissä tiloissa ja/tai niillä koneilla, joilla ko. lisävaruste on käytettävissä. Examin varausjärjestelmässä tentin varaus ohjautuu automaattisesti sellaisille tenttipisteille, joissa ko. lisävaruste on käytettävissä. 

Katso video-ohje kirjautumiseen ja tentin varaamiseen.