Video- ja ääniasetukset teams-tapaamisissa

Takaisin ohjeiden sisällysluetteloon

Täysipainoinen osallistuminen reaaliaikaisiin verkkotapaamisiin edellyttää kuulokkeiden tai kaiuttimen lisäksi mikrofonia sekä mahdollisesti videokameraa. Ennen liittymistä kokoukseen, tarkista laitteidesi toimivuus verkkotilaisuuden aloitusnäkymässä. Näkymässä voit valita oikeat laitteet, asettaa videon ja mikrofonin päälle tai pois päältä sekä asettaa taustan asetukset. Suositeltavaa on pitää video ja mikrofoni päällä vain oman esiintymisen ajan. Kameran tai mikrofonin asetuksia voit muuttaa myös verkkokokouksen aikana laiteasetuksista.
Ongelmatilanteissa

Teknisissä ongelmissa auttaa Xinfo. Lähetä tukipyyntö Xinfo Helpdeskiin (https://xinfo.xamk.fi/). Teams-verkkotapaamisiin voi liittyä usein myös jo ennen tapaamisen ajankohtaa, ja onkin suositeltavaa testata kokoukseen liittymistä ennen virallista tapaamista, jotta ongelmatilanteet ehditään selvittää ajoissa. 

Suosittelemme lämpimästi Teams-itseopiskelukurssin suorittamista Open-Learn -oppimisympäristössä ennen Teamsin käyttöönottoa opiskelussa tai opetuksessa. Kurssin suorittamisesta saat suoritustodistuksen, jonka voit ladata itsellesi talteen PDF-muodossa.