Maaliskuun vinkit

Maaliskuun vinkit

by Haija Muhonen (admin) -
Number of replies: 0

Muistutuksena muokkaajille, että oletustekstieditorina Learn käyttää TinyMCE -editoria. Mikäli olet käyttänyt opintojaksollasi Atto-editorin omia muotoilutyylejä tai poiminut valmiita (CSS-)muotoiluelementtejä opintojaksollesi, niiden muokkaaminen TinyMCE-editorilla voi poistaa muotoilut tallennuksen yhteydessä. TinyMCE-editori poistaa ns. ylimääräiset CSS-muotoilut parantaakseen sisällön toimivuutta ja saavutettavuutta. Jos haluat jatkaa edelleen laajemmin CSS-tyylien käyttämistä, voit vaihtaa omaksi tekstieditoriksi Atto-editorin Käyttäjävalikon Asetukset / Tekstieditorin asetukset -näkymän kautta. 

Oppitunti aktiviteetissä edellisestä päivityksestä (25.10.) lähtien esiintynyt yhdistämistehtävä kysymystyypin ongelma, joka ei päästänyt etenemään oppitunnissa, on korjaantunut maaliskuussa (7.3.) olleen huoltokatkon yhteydessä, koska siihen tuli tarjolle vihdoin korjauspaketti joka huoltokatkossa samalla asennettiin.

Opiskelijalle vinkiksi myös, että jos opintojaksoalustalla on materiaalia, jota ajattelet tarvitsevasi myöhemmin opinnoissasi, otathan materiaalit talteen itsellesi opintojakson toteutusaikana. Suorittamasi opintojaksot eivät säily saatavillasi koko opintojesi ajan.